Cjelogodišnja kura - 105 grama matične mliječi

  • Količina: 105 gr
  • Dostupnost: Dostupno
  • Cijena: 1200.00 kn

Količina od tri bočice matične mliječi, ukupno 105 grama, preporuča se konzumirati kroz tri mjeseca. Cjelogodišnja kura preporuča se kod alergija svih vrsta uzročnika, poremećeja rada štitnjače i općeg hormonalne neuravnoteženosti, jače narušenog imuniteta, česte pojave herpesa i sklonosti gripama, hunjavicama i prehladama, kao prevencija viroza te za bolju krvnu sliku i regulaciju krvnog tlaka.


Matična mliječ se posebice preporuča kod ženskih problema i anemija te parova koji pokušavaju zatrudnjeti. Pod cjelogodišnjom kurom podrazumijevamo 105 grama matične mliječi konzumirane kroz tri mjeseca uzastopce, bez pauze. Svježa matična mliječ se uzima ujutro, natašte ispod jezika.

Nakon preuzimanja paketa, dvije bočice matične mliječi stavljate u škrinju, zamrzivač, a jednu, koju ćete konzumirati, u hladnjak. Uz tri bočice matične mliječi dobivate i gratis tri bočice tinkture propolisa. Kako pčelinji proizvodi imaju sinergijsko djelovanje, propolis uzimate svakodnevno na malo meda ili korici kruha čime se pojačava djelovanje matične mliječi.

Tromjesečna kura posebno se preporuča osobama izloženim stresu, kod depresije, pre i postoperativno, onkološkim bolesnicima za vrijeme kemoterapije i zračenja, za regeneraciju živčanog sustava.

Bolesni, a naročito ozbiljno bolesni ljudi, s jedne su strane neupućeni, odnosno nedovoljno stručni da bi mogli kompetentno odlučivati o svome liječenju, a s druge su strane izrazito ranjivi jer se nalaze u stanju u kojem njihovim ponašanjem ne upravlja razum nego strah od patnje i smrti. Tu je riječ o emocionalnom iskorištavanju, odnosno iznuđivanju novca. Stvar komplicira i ogromna ponuda pripravaka i metoda u kojoj se nemoguće snaći, što izluđuje bolesnike i dovodi ih do očaja. Međutim sve veći broj upita za matičnom mliječi dolazi preporučen upravo od strane konvencionalne medicine.

Prirodni sastav matične mliječi, ali i činjenica da ju mi pčelari ne proizvodimo, već se ona proizvodi u žlijezdama pčele radilice, a dužnost pčelara je samo pravilno ju izvaditi iz košnice, zapakirati i dostaviti kupcu, njezina je najbolja preporuka za sva stanja narušenog imuniteta organizma. Matična mliječ ne sadrži čudotvornu“x“ supstancu, zbog koje ima imunostimulatorno djelovanje, ali zbog koje, kada bi se pretjeralo s njezinim uzimanjem, bi istovremeno bila štetna. 105 grama matične mliječi konzumirano kroz 90 dana optimalna je količina, ukoliko imate neke od gore navedenih poremećaja zdravlja.
 

Artikl je dodan u košaricu!