Dostava

Besplatna dostava za cijelu Hrvatsku za narudžbe iznad 490 kn!

Proizvodi se dostavljaju putem dostavne službe Hrvatske pošte i  HP Ekspresa  u slučaju slanja paketa koji uključuju svježu matičnu mliječ. Kupac će biti obaviješten ili e-mailom ili SMS-om o roku dostave i broju paketa. Dostava se vrši isključivo na području Republike Hrvatske.

Prilikom preuzimanja paketa korisnik je dužan identificirati se djelatniku dostavne službe, provjeriti eventualna oštećenja na pošiljci te u slučaju ispravnosti pošiljke potpisati dostavnicu čime potvrđuje primitak pošiljke. U slučaju oštećenja pošiljke, korisnik je dužan odmah reklamirati pošiljku djelatniku dostavne službe. Naknadne reklamacije neće se uzeti u obzir. Pčelarstvo Radošević d.o.o. odriče se bilo kakve odgovornosti za štete koje mogu nastati od trenutka uručenja pošiljke dostavnoj službi do trenutka isporuke korisniku.

Provjera ispravnosti narudžbe ovisi isključivo o kupcu, a naknadne reklamacije se ne uvažavaju.

Napomena:

Pri odabiru plaćanja pouzećem Hrvatska pošta d.d. za otkupninu (iznos koji vraća Pčelarstvo Radošević d.o.o. za dostavljene proizvode) naplaćuje proviziju u iznosu od 3,75% na iznos otkupnine.