Naručivanje

Pčelarstvo Radošević d.o.o. putem svoje Internet trgovine omogućuje kupnju cjelokupnog asortimana robe koja se nalazi u njegovoj ponudi. Pčelarstvo Radošević d.o.o. se obvezuje isporučiti sve naručene i plaćene proizvode koji su u trenutku isporuke dostupni na zalihama. U slučaju nemogućnosti isporuke, Pčelarstvo Radošević d.o.o. kontaktirat će korisnika i dogovoriti novi rok isporuke, zamjenski proizvod ili otkazivanje naručenog proizvoda, dok će ostali dostupni proizvodi biti isporučeni. U slučaju nemogućnosti isporuke naručenog i plaćenog proizvoda, Pčelarstvo Radošević d.o.o. izvršit će povrat sredstava.

Roba se naručuje elektronskim putem. Pritiskom gumba Kupi, odabrani proizvod se sprema u potrošačku košaricu. Nakon odabira svih željenih proizvoda klikom na gumb Nastavi prema blagajni, sustav Vas dalje automatski vodi do stranica na kojima morate potvrditi točnost unesenih podataka te odabrati neki od ponuđenih načina plaćanja. Ako odaberete online plaćanje karticama, sustav Vas preusmjerava na sigurne stranice na kojima ćete odabrati vrstu kartice te će od Vas tražiti ostale potrebne podatke. Nakon što zaprimimo Vašu narudžbu dobit ćete povratni e-mail s potvrdom o uspješno obavljenoj narudžbi odnosno kupovini, što ovisi o odabranom načinu plaćanja. Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac potvrdno završi cijeli proces narudžbe. Na e-mail  adresu s kojom ste se registrirali kao kupac dobit ćete potvrdu da je narudžba zaprimljena od strane Pčelarstvo Radošević d.o.o..

Ukoliko ne dobijete ovakvu poruku, molimo Vas da provjerite nalaze li se proizvodi u Vašoj košarici nakon prijave. Ukoliko se ne nalaze, molimo Vas da nazovete na 098 998 8854.