Pitanja i odgovori

Nemogućnost začeća, muška i/ili ženska neplodnost

Parovi koji su na Vuk Vrhovcu, Rebru ili bilo kojem centru čekali u predsoblju da ih se na razglas pozove, a svi sa zajedničkim problemom u želji da, nakon što su riješili sva ostala životnja pitanja, postanu roditelji na problem začeća gledaju malo drugačije. Osjećaji, pritisci i nerazumijevanje okoline samo dodatno pogoršavaju problem koji je prije desetak godina bio toliko rijedak da kada bi netko u općini imao taj problem, znala bi cijela županija. Parovi koji se nalaze u opisanoj fazi života te se na sve moguće načine bore s administracijom, zakonima, redovima, nelogičnostima koje intimno proživljavaju, znaju o čemu pišemo.

Pčelinji proizvodi uz čaj u Vašem organizmu mogu biti upravo onaj dio koji "nedostaje" da do željene trudnoće dođe. Bitno je da Vam ih prezentiramo na način da im ne pridodajemo čudotvorna djelovanja unaprijed. U više stotina slučajeva dokazali su se kao pravi partner u podizanju imuniteta, popravljanju krvne slike i nalaza spermiograma te hormonalnog disbalansa, policističnih jajnika, endometrioze itd. Hoće li to biti slučaj kod svakog para, mi Vam ne možemo čvrsto obećati niti bi to bilo ozbiljno s naše strane. No kako je svima

Sadržaj naše tromjesečne kure namijenjen parovima koji ne mogu začeti djecu proizvod je i dar prirode, a ne naš proizvod. Mi se samo brinemo da matičnu mliječ, med, pelud, propolis, ljekovito bilje dospiju u pravilnu ambalažu te u toj ambalaži na Vašu adresu. 

Svakako Vam preporučamo da proizvode koje sadrži naša tromjesečna kura koristite zajedno, mada možda jedan partner nema nikakvih medicinski dokazanih problema.  To su sve proizvodi koji podižu razinu imuniteta i antioksidansa koji će pripomoći rješavanju posljedica koje u organizamu može izazvati čisti stres koji često pogoršava cijelu situaciju. Stoga su rezultati uvijek bolji kada oba partnera troše proizvode.

Prije donošenja odluke, a zato je bolje uzeti si vremena, bitno je da partneri zajednički odluče o uzimanju pčelinjih dodataka prehrani te da se oni idućih 90 dana uzimaju disciplinirano svaki dan (kao da su npr. antibiotik).

Način upotrebe:

Matičnu mliječ onaj partner kod kojeg postoji određeni ili veći problem koristi 2 grama na dan (kao 2 bobice graška). Drugi partner koristi 1 gram na dan (veličina 1 bobice graška). Na taj način kroz tri mjeseca korištenja jedan partner pojede tri bočice, a drugi 6 bočica matične mliječi.  

Mliječ stavite ujutro natašte ispod jezika drvenom ili plastičnom žličicom, zadržite tako do 5 minuta, pustite da se apsorbira sa slinom i tek onda progutajte. Pola sata nakon toga ništa ne jesti. 

Onu matičnu mliječ koju koristite držite u frižideru, a ostale u zamrzivaču. Možete i zajedno koristiti istu bočicu. Svaki svoju količinu pa kad potrošite tu bočicu sljedeću izvadite iz zamrzivača i tako do kraja. 

1 Propolis, 1 med i 1 cvjetni prah zajedno promiješajte u jednoj većoj zdjelici  tako da nastane homogena smjesa (kad ju promiješate pustite ju da odstoji jedan dan i tijekom toga ju u nekoliko navrata dobro promiješajte). Na taj će se način cvjetni prah najbolje stopiti s medom i propolisom. Tu smjesu ubacite u malo veću staklenku i držite u frižideru ili u kuhinjskom elementu gdje je tamno i nije prevruće. Možete pojesti 3 čajne žlicice na dan. Kad pojedete tu mješavinu, napravite novu od preostale bočice meda, cvjetnog praha i propolisa. U biti cete miješanjem dobiti naš proizvod BIPROVITAL

Čaj oba partnera piju podjednako - 6 dcl na dan. Skuhajte ga ujutro odjednom, nije potrebno svaki puta ići nanovo kuhati. Jedna jušna velika žica prelije se sa 6 dcl vode i pusti da odstoji 20 minuta, nakon toga čaj procijedite i popijete 3 puta po 2 dcl na dan. 


Maligna oboljenja, karcinom, rak

Koji pčelinji proizvodi se mogu koristiti kod takvih oboljenja?

Ljudi koji boluju od karcinoma, raka, malignih oboljenja dolaze iz skupine koja najviše koristi naše proizvode.

Primarni proizvod kod takvih teških oboljenja je naša SVJEŽA MATIČNA MLIJEČ

Ovisno o uznapredovalosti bolesti matična mliječ može biti najbitniji partner u podizanju imuniteta oboljele osobe. No svi korisnici moraju biti svjesni činjenice da se kod matične mliječi isključivo radi o dodatku prehrani, ona nije nikakav čudesan eliksir. Korištenjem matične mliječi može se očekivati smanjenje simptoma bolesti, a ukoliko postoji i najmanja šansa za pozitivan ishod dijagnoze - matična mliječ će za to stvoriti  plodno tlo i pomoći organizmu.

Matična mliječ kao dodatak prehrani prvenstveno služi za podizanje imuniteta. Ona nije nadomjestak medikamentozne terapije. U organizmu potiče pravilan rad svih organa putem krvne slike i organa s endokrinim izlučivanjem po zajedničkom principu i svakako se može koristiti kod osoba koje se bore s teškim bolestima.

Kako koristiti matičnu mliječ?

Preporuča se početi s 2 grama na dan (kao 2 bočice graška). Plastičnom, drvenom ili staklenom žličicom ujutro natašte staviti pod jezik, zadržati u ustima do 5 minuta, nakon toga progutati i minimalno 20 minuta ništa ne jesti. Nakon mjesec dana uzimanja 2 grama na dan, doza se može smanjiti na 1 gram dnevno (kao jedna bobica graška).

Vrijeme uzimanja matične mliječi

Razlika u odnosu na druge dijagnoze je u vremenu uzimanja. Preporuča se duži period uzimanja u dogovoru s oboljelim, odn. osluškivati neke njegove pozitivne ili negativne reakcije te shodno tome, nastavljati terapiju iz mjeseca u mjesec, minimalno 6 mjeseci.

Može li se matična mliječ koristiti za vrijeme primanja kemoterapije?

Kako kemoterapija uništi sve u organizmu, tih nekoliko dana nakon kemoterapije preporuča se prekinuti s uzimanjem matične mliječi. Nastaviti 2-3 dana nakon kemoterapije. 


Djeca – podizanje razine imuniteta

Koji pčelinji proizvodi se smiju davati maloj djeci?

Za djecu koja pogotovo iz vrtića stalno donose nove viroze, bakterije, konstantno su prehlađena i više izostaju iz vrtića, nego što borave u njemu, preporučamo korištenje naših proizvoda BIPROVITAL i MATIČNE MLIJEČI .

Biprovital je mješavina 5 vrsti meda, svježeg cvjetnog praha i propolisa.

Matična mliječ je naš primarni proizvod za podizanje razine imuniteta.

Kako pčelinji proizvodi djeluju sinergijski te jedan drugome povećavaju učinak, preporuča se njihovo paralelno korištenje.

Stalno boležljivoj djeci sa slabim imunitetom kratkoročno će pomoći vjerojatno samo antibiotici, čije učestalo korištenje također nije dobro. Dugoročno, znači kroz par mjeseci korištenja ova dva proizvoda, razina imuniteta bi se trebala podići. Mi ne tvrdimo nikako da će sto posto nestati sve viroze i prehlade, ali stanju imunološkog sustava bi trebalo pripomoći jer je glavna i primarna funkcija pčelinjih proizvoda podizanje razine imuniteta, neovisno o tome što ga je narušilo.

Korištenje

Pravilno konzumiranje same matične mliječi je prilično zahtjevno za malu djecu, pogotovo zbog njenog gorkasto-kiselkastog okusa često ju odbijaju konzumirati. U takvim slučajevima uvijek preporučamo miješanje matične mliječi s biprovitalom. Biprovital je fina, slatkasta mješavina meda, cvjetnog praha i propolisa koju djeca vole jesti, stoga da bi ih se na neki način „prevarilo“, matična se mliječ pomiješa s Biprovitalom. Na taj način Vaše dijete će konzumirati matičnu mliječ, a da toga nije ni svjesno.

Doziranje

Za djecu je dovoljna minimalna količina matične mliječi (bočicu od 35 grama koju odrasle osobe potroše za mjesec dana, djeca mogu koristiti 45 dana). Dovoljno je jednu bočicu od 35 grama matične mliječi pomiješati s jednom bočicom Biprovitala (500 gr). Matičnu mliječ s drvenom žlicom izvadite iz bočice, Biprovital također izvadite i sve zajedno u većoj zdjelici dobro pomiješate sve dok ne nastane homogena smjesa. Tu mješavinu vratite natrag u bočicu od Biprovitala i cijelo vrijeme konzumiranja ju držite u frižideru (+4/5 stupjeva). Dovoljne su 2 čajne žlicice na dan – jedna ujutro i druga navečer nakon večere.

 


Multipla skleroza

Kako matična mliječ  djeluje na oboljele od multiple skleroze?

Korištenje matične mliječi uz tretmane pčelinjim otrovom može zaustaviti napredovanje bolesti i zaustaviti ju na razini na kojoj se nalazi.  

Doziranje

U slučaju multiple skleroze značajno je naglasiti uzimanje manje doze od 1 grama, ali zato kroz duži period - najmanje 6 mjeseci te kombiniranje s propolisom, medom i cvjetnim prahom.
35 grama matične mliječi bi u tom slučaju bilo dostatno za 6 tjedana.